WELKOM!!

Welkom en alvast bedankt voor je interesse!
P. houdt enorm van aandacht, dus voel je vrij om een berichtje achter te laten ;-)

dinsdag 22 december 2009

Geburtstag!

Dus...

30 alweer, alsof het niets is.
Normaal gesproken kan het mij niet zoveel interesseren als ik verjaar.
Niets bijzonders, zo dacht ik ook deze verjaring.
Het enige wat mij opviel is dat mijn leeftijd op sites als Hyves opeens begint met een 3, terwijl je gewend bent om sinds het begin van het aanmaken van een profiel dat er een 2 staat..

Woensdag kabbelde rustig voorbij, eerst werken, naar huis eten, wat bezoek (leuk overigens, begrijp me niet verkeerd) en de volgende dag weer werken.
De rest zou ik later wel een keer ontvangen, zonder enige vorm van planning, want m.b.t. verjaardagen ben ik daar niet zo van.

Tot zaterdag. Achteraf gezien moest ik per sé naar het Glazen Huis in Groningen van Loh-T, wat overigens best grappig was om te zien (maar akelig koud en glibberig), treuzelde de drummer op de terugweg, waar hij op de heenweg behoorlijk aan het gassen was, en moest P2 absoluut eerst het appartementje bekijken van de drummer..

Toen ik 's avonds thuis kwam vond ik het raar dat alle jassen van de kapstok waren.
Eenmaal door de deur naar de woonkamer zag ik Loh-T zitten, bijna verkleumd van de 7 graden die heerste in de woonkamer. "Wat is t hier koud, mn basgitaar ontstemd!" was mijn allereerste reactie. En wat is het duuster hier!
Toen begon ik eens rond te kijken. Ballonnen die feestelijk in de kamer hingen, overal kaarsjes die gezellig brandden, om de hoek stonden een zooi kratten bier, de tafel volledig vol met allerlei soorten drank en een hond die opeens vanuit de tuin door de openstaande tuindeuren naar binnen stormde. Ik keek door de tuindeuren en zag in een flits een oud-collega buiten verrekken van de kou.
"Joyce? Wat doet die nou hier?" Toen ik eenmaal de gordijnen aan de kant schoof begonnen ze opeens allemaal (!!) te zingen: "Lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang etc. etc."
Lichtelijk verbaasd en verbouwereerd stond ik de felicitaties en de cadeautjes in ontvangst te nemen.. I was set up!!

Blijkbaar had Loh-T het wéken voor mij verborgen kunnen houden dat er een surpriseparty voor mij georganiseerd was. Voor mij! Wow!
Ik wist niet eens dat ik zoveel vrienden had!

Dit was zonder twijfel het mooiste cadeau dat ik ooit heb mogen krijgen!
En het resultaat van deze enorme verrassing?
Dat mag deze worden:

BEDANKT!!!!!!!!!!!

1 opmerking:

  1. Ja echt superleuk van die Loh-T ennuh... mooi gitaartje heb je daar gevonden!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen